duminică, 11 martie 2012

Color trend 2012 ♥


Hello lady's !

Nu ma asteptam sa fiu asa de matinala,pentru ca aseara am ajuns tarziu acasa...
Postarea de astazi este prima de acest gen din blogul meu, dar imi face mare placere sa o scriu.
O sa vorbim astazi despre tendintele anului 2012 si anume culorile pe care sa le purtam.

Vedeta acestui an este cu siguranta
 1..Tangerine Tango (portocaliu mandarina): mie ,sincer, imi place enorm de mult aceasta culoare. Inspira vara si senzualitate. Totusi, nu cred ca o so vedem prea des, doar la accesori,genti sau pantofi, eu visez la o rochita sau la o fusta maxi in aceasta culoare! Este ceva puternic si diferit.




2.Bellflower (mov intens): este o culoare puternica si totusi destul de delicata. O culoare care iese din anonimat si concureaza cu tangerine. O gasim destul de des in prezentarile de moda,combinata cu albastru.


3.Sweet Lila (lila deschis): Febra rozului a ramas inca vie, dupa ce anul trecut am avut ca si vedeta nude acel roz delicat cu tenta de bej, anul acesta avem din nou ceva din aceasta sfera. Este o culoare usoara,feminina; o intalnim des in combinatile cu portocaliu sau alb.


 4.Solar power (galben solar): Din nou o culoare puternica, care isi are radacinile in sezonul trecut si este desprins din galbenul mustar. Personal, nu sunt o fana a galbenului, dar cine stie.Este o culoare spectaculoasa,deosebita. Face parte din sfera color-blocking.


 5.Sodalite blue (albastru sodalit): Soalditul este o piatra semipretioasa de culoare albastru intens.spre idigo.Este asociat cu mov,galben sau roz. Este o culoare puternica, cu radacinile in albastrul electric din sezonul trecut.


6.Cabaret (roz intens): ne duce cu gandul la un roz puternic,exagerat de feminin. Este ceva c poate trece catalogat usor drept "de prost gust", totusi are o influenta destul de mare in anul 2012.Abea astept sa vad ce o sa apara in aceasta culoare, si cum va fi asortata.





7.Starfish (gri stea de mare):un gri cu tente de bej, extrem de senzual, inspirat de stralucirea nisipului,a stelutelor de mare.Il gasim in materiale pretioase dar poate fi purtat cu usurinta si intr-o tinuta casual.


8.Cockatoo (albastru exotic): este un albastru intens amestecat cu turcoaz, o culoare destul de camelionica care poate fi insotina si cu nuante verzui.Duce cu gandul la culoarea mint regasita si ea in sezonul trecut dar de data aceasta mult mai intensa. Este cea mai dificila si interesanta nuanta din acest an. Poate fi purtata alaturi de elemente neutre.


9.Driftwood (gri pluta): griul revine si in acest sezon si pare ca nu o sa dispara prea curand.Spre deosebire de culorile tari,excentrice, aceasta culoare are o oarecare delicatete si totusi este o culoare destul de dura.Duce cu gandul la un cer innorat. O culoare reinventata,interesata.

10.Margarita (verde pal): verdele s-a pierdut si iar aparitia lui va fi sub o nuanta blanda de verde palid,greu de definit.Este intr-o concurenta cu tot ceea ce reprezinta culorile acestu an, ceva diferit, totusi, ne place.


Printre acestea,se mai numara:
-Dazzling Blue( albastru orbitor)


   
- Vintage Khaki (kaki prafos)

-Granita (visiniu cu tente de fucsia)

 - Hawaiian Ocean(albastru marin)


Tradewind(gri-albastrui)

  Grass Green(verde iarba)
Insa acestea au aparitii rare, vagi, in combinatie cu celelate culori.

Si am terminat,oficial, prima postare fashion & cea mai lunga postare a mea:)). Sper ca nu v-am plictisit si ca ati avut rabdarea necesara sa cititi si v-a placut subiectul pe acre l-am abordat!
Spre seara pe blog Shooting- ul de ieri. 
Kisess:*







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu