vineri, 15 iunie 2012

Trend: tu cu ce te incalti vara?

Hello ma' girls!


     Nu am postat ce ceva vreme dar astazi revin in forta, am muulte idei si sper ca si timp. Vreau sa povestesc despre incaltamintea de vara:

  1. Sandale joase [fara toc]
         Ahh imi plac asa mult! In 2012 le recomand pe cele in culori tari,neon dar si pe cele in culori calde,poti opta si pentru diverse materiale chiar si "guma". Pentru mine acest gen de sandale au un mare plus pentru ca sunt foartee comode! Si sa nu uitam de flip-flops care sunt potriviti pentru plaja!



    2. Sandale cu toc sau platforma


        Aici as putea vorbi muulte ore pentru ca exista o diversitate foarte mare. De la sandale colorate cu platforma, pana la cele elegante potrivite pentru evenimente speciale, depinde de preferinta ta! Designeri le recomanda,in acest an, pe cele cu platforma. Si aici se aplica regula culorilor.



      3.Balerini/tenesi

        Nu sunt foarte indicati in perdioadele calduroase deoarece poti dezvolta diferite ciuperci/micoze favorizate de temperatura ridicata! Totusi pentru o plimbare de seara poti  alege si acest tip de incaltaminte.. Atentie: au revenit in tendinte balerinii cu varf ascutit.


    4. Cizmele de vara

        Aici chiar nu stiu ce sa spun... nu sunt preferatele mele dar se pot gasi nenumarate modele si culori... ai grija sa nu ii porti prea mult timp deoarece si acestea favorizeaza dezvoltarea micozelor..

Alte modele:








Voi ce purtati vara aceasta?

Pentru sugestii si altele astept comentarile voastre !
Kisses:*




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu