joi, 4 iulie 2013

Review: Time Plus - Seventeen

Hello cuties:*

            Cred ca v-ati saturat deja sa vedeti ca dispar o perioada lunga de timp dupa care ma intorc cu tot felul de scuze... Ei bine, de data asta, nu am nici o scuza! Pur si simplu nu am avut inspiratia necesara sa mai scriu, in schimb am incercat sa pastrez legatura cu voi pe facebook si instragram [ gasiti link-urile in partea stanga].
             Pentru ca in sfarsit e vacanta si pentru mine am hotarat sa mai scriu cate ceva, asa ca azi vreau sa prezint un review pentru un fond de ten care mie mi-a placut foarte mult.
La inceputul lunii februarie am realiza ca raman fara iubitul meu Affinitone si am plecat in cautarea unu fond de ten bun & accesibil. Dupa cautari indelungate si citirea mai multor review-uri pozitive am ales sa cumpar Time Plus de la Seventeen [ stand Seventeen in Cluj gasiti in Central la parter in magazinul Kendra].



            Nici nu stiu de unde sa incep! Dintre toate fondurile de ten pe care le-am incercat, acesta a fost dragoste la prima "purtare". Ofera tot ce ar trebui sa ofere un fdt:
-are o acoperire medie spre mare si este "buildable" fara sa dea un aspect urat , incarcat [ asta pe un ten fara multe imperfectiuni]
-matifiaza bine tenul, insa fara un aspect ciudat, lasa un glow natural..
-este rezistent! Eu l-am purtat mai mult fara pudra si rezista 5-6 ore, dupa incepea sa luceasca in zona T, dar cu o pudra rezista [ pe tenul meu: mixt cu tendinte de ingrasare in zona T] 8 ore fara probleme... [este adevarat ca l-am incercat doar iarna, dar am fost cu el si la petrecere si a rezistat eroic toata noaptea]
-are spf 15 ceea ce este un mare plus
-se gaseste intr-o varietate mare de culori asa ca si cele care de obicei aveti o problema in gasirea fdt merita sa ii acordati o sansa [eu am tenul deschis si aveam nuanta 03]

[click pe poza pt. marire]

-este destul de lichid si se intinde bine. L-am folosit mai mult cu pensula stipple de la elf pt o acoperire mai mare, dar pentru efect mai natural arata bine si intins cu degetele.
-nu se oxideaza, adica nu isi schimba culoarea in contact cu aerul si nici dupa ore bune de purtat
-pretul mic: 33 lei
-are 35ml
-nu contine ulei.
         Singurul minus pe care il ofer este ambalajul deoarece cand ramane putin produs este imposibil de scos....
In rest este un fond de ten bun,  iar raportul calitate-pret este excelent, il recomand cu mare drag.


Kisses:*





3 comentarii:

  1. În sfârşit un fond de ten fără ulei! Eu vara folosesc doar pudră , mi se scurge fondul de ten! :)))). Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  2. buna.a2a nuanta light beige este mai inchisa ca a3a natural beige?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu prea stiu ce sa zic.. cred ca este cu alta tonalitate :D

      Ștergere