joi, 6 august 2015

#festivalstories

Hello!!

             Am revenit in forta (sper eu) pe blog! Nu am un motiv intemeiat pentru care am lipsit dar pot spune ca viata de studenta nu e chiar asa chill cum pare :)) plus de toate astea m-am mutat recent intr-o alta casa dar despre astea intr-o alta postare mai detaliat.
            Trecand peste toate astea, astazi vreau sa va povestesc despre experienta mea la Untold. Sunt sigura ca multe dintre voi ati auzit de aceste festival organizat in orasul meu natal, Cluj. 
            Pe scurt, vibe-ul acestui festival a fost nemaipomenit. Cele 4 zile au fost de vis si au trecut mult prea repede. O mica parte din oras s-a transformat intr-un taram de basm. Organizarea a fost super ok din toate punctele de vedere: mancare super ok cu multe posibilitati de alegere, fara cozi interminabile, oameni super faini, per total un eveniment reusit in opinia mea. Artistii mi-au placut super mult dar am ramas impresionata de show-ul lui Armin Van Buuren si Atb, cele/cei care ati fost acolo sigur stiti despre ce vorbesc. 
          In alta ordine cred ca pozele vorbesc de la sine

Despre outfit-uri nu prea am multe de zis. Am ales haine in care sa ma simt relaxata si comoda nimic wow sau deosebit :D


 

 Pana data viitoare va astept pe:

Facebook: Alexa- Beauty Blog
Instagram:Alexa Socaciu
Pinterest:Alexa Socaciu
Email: socaciu.alexa@yahoo.com


Kisses and love, 
*Pozele imi apartin in totalitate

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu