duminică, 20 mai 2012

Tip: Sfaturi pentru fetele scunde!

Hello ma' girls!

         Acum ceva vreme, am spus aici ca voi face o postare cu sfaturi pentru minione. Cum spuneam si in acel post eu sunt o persoana scunda asa ca stiu foarte bine despre ce este vorba. In primul rand conteaza muult sa te simti bine in pielea ta si sa accepti acest detaliu si sa nu il vezi ca pe un defect!
    In al doilea rand, in alegerea unei tinute trebuie sa urmaresti liniile drepte, care sa urmareasca liniile corpului. De evitat sunt  hainele prea stramte sau excesiv de largi. Poti opta pe un look all black care va da senzatia de alungire dar te va ajuta sa scapi de cateva kilograme.
   In materie de imprimeuri ajuta mult linile verticale iar la pantaloni evita pantaloni evazati sau cei foarte largi, nu te vor avantaja absolut de loc! Rochiile scurte, fustele drepte si pantalonii scurti sunt cele mai bune alegeri pentru acest anotimp!
   De asemenea conetaza mult si pantofi care iti pot schimba radical aspectul.II poti alege pe cei cu toc inatl sau platforma, in culori calde! Evita, combinatile precum fusta scurta neagra si pantofi negri insa poti opta pentru o pereche de dresuri negre ,dar retine niciodata pentru cele de culoarea pieli pentru ca iti vor taia considerabil din inaltime. Renunta la pantofi cu barete pe glezna.
Accesorile. Eviata gentile supradimensionate si bijuteriile mari! Poti purta esarfe sau coliere lungi:). Poti purta curele,dar ai grija, neaparat pe cele subtiri care sa iti marcheze talia nu sa o inghita cum ar face una lata.


Eva Longoria 1,57 cm  [sursa]

Sper sa te ajute aceste sfaturi!
Daca aveti sugestii sau orice altceva de spus comenatrile va stau la dispozitie!
Sa aveti un weekend frumos in continuare, kisses:*


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu