sâmbătă, 9 august 2014

Fresh start.. again!

Hello beauties!

                  A trecut aproape 1 an de cand am abandonat total blogul si m-am axat pe viata mea personala. Totul s-a intamplat foarte repede. Am avut o perioada foarte agitata deoarece eram in ultimul an de liceu si invatatul imi acapara tot timpul.. iar cand aveam cateva ore alegeam sa ies in oras decat sa le petrec la calculator. Pana la urma totul s-a sfarsit cu bine: am luat bac-ul, am intrat la facultatea pe care mi-am dorit-o iar restul "problemelor" mele s-au rezolvat aproape de la sine... Insa simteam ca lipseste ceva. M-am tot gandit si razgandit daca sa ma apuc iar de blog.. imi era greau sa gasesc cuvintele potrivite si scrisul nu mai era atat de usor.. spre exemplu, postarea pe care tocmai o cititi am mai scris-o de nenumarate ori si tot aveam impresia ca nu suna bine, ca nu are acel "ceva".
                 Astazi m-am hotarat! Am inceput sa scriu de cateva ore si am zis ca indiferent de ce iese o sa postez. Sper ca nu sunteti foarte suparate pe mine si ca nu v-am pierdut in aceasta pauza pe care am decis sa o iau si sa intelegeti ca totul a fost pentru binele meu.
Am revenit, cu forte proaspete si multe lucruri de impartasit.


                 Vara, nopti albe si lungi, soare, caldura, haine scurte, piele bronzata si culori vii. E sezonul in care aspectul nostru conteaza cel mai mult, unde fiecare detaliu iese in evidenta mai mult ca oricand. Profit de vacanta fara griji, retinere si prejudecati. Sunt constienta ca vor aparea schimbari majore odata cu inceperea facultatii, o noua etapa in viata. Remarc deja schimbari in comportament, gusturi. Poate e de vina vara, poate maturizarea... cu siguranta toate aceste schimbari se vor reflecta in blog, in felul in care scriu. Sper sa va placa in continuare postarile mele si sa va incante aceste schimbari!

Pana la urmatoarea postare, kisses and hugs,







2 comentarii: