miercuri, 20 august 2014

Hair: My actually routine


Hello beauties!

          In postarea de azi vreau sa va vorbesc despre rutina mea de ingrijire in ceea ce priveste parul. Podoaba mea capilara a trecut prin multe incercari de-a lungul timpului dar cu siguranta cea mai mare a fost culoarea si trecerea de la blond la roscat. Chiar daca folosesc nuantator pentru a-mi vopsii parul tot am fire despicate si parul ars din cauza placii.
          De curand am facut inca o schimbare majora: m-am tuns... imi cresteam parul de cativa ani si taiam periodic din varfuri dar tot nu eram multumita de textura lui. In momentul in care am facut acest pas am hotarat ca este timpul sa iau o pauza si de la placa cateva luni si tot atunci am schimbat toate produsele de ingrijire si curatare a parului.
         Primul lucru de care aveam nevoie era un sampon care sa curete parul "in profunzime". Am tot citit review-uri pentru sampoane care sa nu coste o avere dar sa ma si multumeasca si pana la urma m-am oprit la Garnier Fructis Pure Shine 2 in 1.
 Lucrul care ma atras la el este precizarea "silicone & paraben free"


Descrierea oficiala suna cam asa:


Iar ingredientele le puteti vedea aici:


Parerea mea?
Isi face treaba! Curata parul foarte bine si il lasa usor de pieptanat. Unde sa mai pun si faptul ca este nevoie de o cantitate mica pentru a curata tot parul.

          Al doilea produs de pe lista mea era o masca de par. Chiar daca sunt multumita de cea de la Kallos vroiam ceva care sa aiba un miros mai puternic si mai persistent. Asa am dat de noua mea dragoste: Planet Spa  Amazonian Treasures de la Avon. Miroase absolut divin! L-as manca pe clatite, serios. Este un miros dulce de fructe de padure care ramane in par pana la urmatoarea spalare. Pe langa toate astea isi si face treaba excelent: lasa parul matasos si ii confera un aspect ingrijit.
Pret catalog: 18- 30 lei


           Al treilea produs despre care vreau sa vorbesc astazi este unul foarte laudat in blogosfera romaneasca si pe buna dreptate! Este vorba despre Advance Techniques Moroccan Oil. Stiu stiu, shame on me! Am vrut sa incerc acest produs de cand l-am vazut prima data in catalogul Avon si sincer nu stiu de ce nu am facut-o.
          Acest ulei face minuni! Este piesa de rezistenta a procesului meu de ingrijire. Miroase foarte bine, nu incarca parul. Eu il aplic pe parul sters cu prosopul, pe lungimea lui insistand mai mult pe varfuri. Imi place mult la el ambalajul si sistemul de dozare, doua pompite ajungandu-mi pe toata lungimea. In opinia mea acesta este un produs minune pentru parul meu si nu o sa mai lipseasca niciodata din baia mea.
Pret catalog: 14- 25 lei


Ultimul truc pe care il folosesc eu sunt aceste elastice de par:


         Secretul lor este ca nu rup firul de par si nu lasa urme plus ca arata ca niste bratari si le poti purta pe mana fara grija.
P.s: Le gasiti in H&M!

        Vreau sa precizez ca acestea sunt produsele care functioneaza pt mine si exista posibilitatea sa nu obtineti aceleasi rezultate!

Pana la urmatoarea postare, kisses and hugs,


6 comentarii:

  1. imi place masca ta, ca tot vorbeam de clatite :))) pupiii

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar am sa incerc si eu acea masca si am sa-mi achizitionez elasticele!

    juliahasch.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut postarea si ca vrei sa incerci produsele recomandate de mine! Kisses

      Ștergere
  3. Si eu folosesc serul cu ulei de argan si mie se pare foarte bun :D

    http://voxofvanity.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de fiecare data cand gasesc elastice de par de genul ala costa prea mult... si tot am vrut sa il iau, iar la mine in oras for some reason H&M nu are asa ceva.
    Faina postare!
    Te pup!
    Andreea
    http://andreeasbeautychoice.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere