sâmbătă, 30 iunie 2012

Beautiful Blogger Award

Hello ma' girls!

           Am fost foarte fericita sa descopar ca am primit acest premiu deoarece, pentru mine, asta inseamna ca lumea ma urmareste si apreciaza munca pe care o depun pentru blog! Asadar, sa incepem:


Reguli:

1. Multumeste-i persoanei care te-a nominalizat cu link-ul catre ea:
Am fost nominaliza de  AllexiSss si ii multumesc din tot sufletul pentru asta!:*

2.Spune de unde ti-a venit ideea sa iti creezi blog si ce te determina sa continui.
Totul a inceput acum cativa ani cand am dat peste blogul lui Special Koko,acesta fiind primul blog pe care l-am urmarit. Mai tarziu am inceput sa vizionez clipuri pe yt iar de aici a pornit tot. Pentru ca nu aveam suficient timp sa postez clipuri si pentru ca lumea yt este foarte "critica" am hotarat sa imi fac blog, pentru  putinele persoanele care ma urmareau.Aici am mai mult timp sa scriu decat sa filmez un video+editez+ursc pe yt[ imi lua cam 4-5 ore]. Si ceea ce ma face sa continui este dorinta de a deveni tot mai buna in ceea ce fac si de a impartasi cu cat mai multe fete pasiunile mele.

3.Descrie pe scurt o zi obisnuita din viata mea.
Pff.. aici depinde de zi. Dar fac lucruri foarte normale. Ma trezesc la 7:00, ma spal repede ,ma imbrac cu ce apuc, ma machiez foarteee simplu [5-10 minute][dimineata sunt mereu,absolut mereu, in graba:)) si sar si peste micul de jun care este fortee important deci don't do it like me:D], imi aranjez parul si la 7:30 am plecat spre scoala. Cand ajung acasa mananc,iar apoi pierd timpul pe facebook,yt,blog. Dupamasa ,ies afara/la plimbare /ma duc  la prietenul meu. Seara vin acasa si imi fac unghile/ stau la calculator/adun prin camera/poate apuc sa fac si cateva teme [dar asta  rar:))]. Dupa ce mai pierd si aici 1-2 ore se face deja 23:30-00:00 si fac si eu un dus iar apoi ma pun la somn iar urmatoarea zi de la inceput. Cum spuneam, nimic interesant.

4. Cea mai buna colaborare a ta cu un blogger
Nu am avut pana acum o astfel de ocazie dar imi doresc mult, pe viitor, sa fiu implicata in astfel de lucruri pentru ca imi place foarte mult ideea.

5.Cea mai urata colaborare a ta cu un blogger.
-

6. Explica pe scurt ce inseamna pentru tine blogul pe care il detii
Pentru mine,blogul inseaman foarte mult! Este bucata mea de "panza" unde pot sa imi astern pareri, idei,ganduri. Pot "comunica" cu persoanele care ma urmaresc si sunt extrem de mandra in momentul in care aud "iti citesc blogul" sau "am vazut postarea x" sau "am cumparat  un produs x dupa ce am citit /auzit la tine despre el! Vreau sa va multumesc tuturor celor care ma urmariti si ma afceti sa simt ca fac ceva util!

 7.Acorda"Beautiful Blogger Award" la cel putin 5 bloggeri.
Ofer blogger award'ul tutror fetelor care ma urmaresc si au un blog!


Kisses:*




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu